Om os

Vi elsker natur.

Og ønsker at bidrage til overlevelsen af både de oprindelige danske planter og deres formidable evne til, at være præcis den livgivende næring som vores insekter, bier og sommerfugle har brug for.

Vi er alle en del af hinanden. En sammenhæng der gør, at angreb på naturen, er angreb på os selv.

De oprindelige vilde blomsterfrø til vores produktion er indsamlet på særlige steder, rundt omkring i den danske natur. Vi har sået dem på vores marker i Nordsjælland og dyrker nu selv blomsterne. Derefter bliver de modne frø høstet, tørret og renset.

For at opnå den reneste og bedste kvalitet, renser vi frøene i vores nye rensningsanlæg i flere omgange, og frøene bliver herefter lagt i beholdere, så de bevarer deres spireevne.

Vi er :

Bigitte Nørgård :

Spirituel psykoterapeut og designer.

Jeg har altid elsket natur og blomster. I mit arbejde som terapeut har jeg bl.a lavet et 3 årigt forskningsprojekt med Landbohøjskolen og Skovskolen Nødebo. Hvordan kan vi bruge naturen som et rum for terapi og vil friluftsliv virke afstressende og beroligende på unge mennesker.

Erik Juhl :

Gartner og landskabsarkitekt.

Erik har været direktør for Hedeland I/S. og er skaberen bag hele landskabet i det 15 km2 store område i 30 år.Erik har dyrket vilde danske planter, med bl.a indsamlede frø i Hedeland, i over 30 år.

Vi arbejder nu sammen om at fremme biodiversiteten og forståelsen af hvad danske vilde blomster er.

 

 

 

Send os en besked

Har du spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på info@wiild.dk eller via kontaktformularen nedenfor: